Bouwkundige keuring Den Haag: Uw huis warm en energie efficiënt houden

Bouwkundige keuring Den Haag: Uw huis warm en energie efficiënt houden.

Met de winter komt het vakantieseizoen, een tijd die geassocieerd zou moeten worden met “troost en vreugde.” Maar hoe vreugdevol zal het zijn als ongedierte je huis binnendringt, of als je huis koud en tochtig is? Help de hele winter warm te blijven door het aanpakken van factoren zoals luchtlekken door gaten en scheuren die uw huis ongemakkelijk kunnen maken.

“Dammen en warmteverlies zijn veel voorkomende problemen in de winter, en ze beïnvloeden woningen van elke leeftijd, grootte en constructie”. “Die factoren kunnen de energie-efficiëntie van uw huis ernstig beïnvloeden en hoe comfortabel het voelt. Gelukkig is het niet moeilijk om zaken als luchtlekken en isolatie aan te pakken, en dit kan de functie en leefbaarheid van uw huis aanzienlijk verbeteren. “

Bouwkundig advies Den Haag spoort koudebruggen op om warmteverlies tegen te gaan

Dicht scheuren en gaten af

Hiaten en scheuren in het hele huis laten warme lucht ontsnappen en koude lucht en schadelijke organismen binnenkomen. Huizen kunnen een halve mijl of meer scheuren rond deuren, ramen en drempelplaten hebben, en dat zijn niet de enige plekken in een huis waar hiaten kunnen bestaan. Luchtkanaalverbindingen, punten waar leidingen een woning binnenkomen en overal waar hout beton ontmoet (zoals rondom de fundering) zijn locaties waar scheuren en spleten kunnen optreden.

Het dichten van scheuren kan luchtlekken helpen voorkomen, de algehele energie-efficiëntie van een huis verbeteren en plagen en insecten tegenhouden. Eigenaren kunnen gemiddeld 15 procent besparen op verwarming en koeling door hun huizen luchtdicht te maken en isolatie toe te voegen.

Zelfs doe-het-zelf-beginners kunnen gemakkelijk en snel barsten en gaten in hun huizen dichten. Er zijn veel isolatieschuimafdichtingsmiddelen, speciaal geformuleerd om openingen en scheuren af ​​te dichten, lucht, vocht en zelfs ongedierte te blokkeren. De gebruiksklare isolatieschuimafdichtmiddelen kunnen openingen tot 1 cm vullen.

Houd u bij het gebruik van het product aan de veiligheidsrichtlijnen, waaronder alle huid bedekken, handschoenen en een veiligheidsbril gebruiken en de werkomgeving goed geventileerd houden.

Controleer de isolatie

Isolatie is als een deken die uw huis draagt ​​om iedereen binnen warm en gezellig te houden. Als uw huis niet de juiste hoeveelheid of soort isolatie voor uw klimaat heeft, kan het warmte, energie-efficiëntie en comfort verliezen.

Wilt u uw woning laten controleren op warmteverlies? Bel dan nu met bouwkundige keuring Den Haag.

Voor meer info : https://bouwkundigekeuring-denhaag.nl