Maak gebruik van een goedgekeurde omsnoeringsband

Maak altijd gebruik van een goedgekeurde omsnoeringsband om uw lading te zekeren. Dit geldt ook voor stuwzakken en andere zekeringsproducten. U wilt immers dat de lading optimaal is gezekerd. Een leverancier of een producent wil natuurlijk wel dat zijn of haar producten veilig vervoerd worden en tijdens het transport niet beschadigd raken. De stuwzakken en omsnoeringsband van Cordstrap zijn erkend en goedgekeurd door toezichthoudende instanties als de Internationale Maritieme Organisatie en de Amerikaanse Spoorwegassociatie (AAR). Bovendien zijn deze producten ook ISO 9001:2008- gecertificeerd door classificatiebureau van Germanischer Lloyd. Ze voldoen tevens aan de CTU-richtlijn. Meer dan 25.000 bedrijven hebben hun lading gezekerd met deze goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband, telkens naar volle tevredenheid. Een veilig transport begint dus bij de lading goed zekeren.

Lading zekeren in diverse sectoren met betrouwbare stuwzakken en omsnoeringsband

Alle sectoren moeten hun lading zekeren tijdens transport. Dit is van groot belang om schade te voorkomen. Het maakt hierbij niet uit wat voor goederen vervoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de chemische sector, de bouw, de logistiek, de staal- en metaalsector, de machinebouw en natuurlijk de havensector. Al deze sectoren moeten dagelijks producten transporteren, middels nationale en internationale verzendingen. Om het transport van hun producten goed te laten verlopen, dat wil zeggen dat de producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen en het personeel tijdens het transport niet in gevaarlijke situaties terechtkomen, is het zekeren van de lading van groot belang. Producten als stuwzakken en accessoires en omsnoeringsband staan garant voor een kwalitatief goed en vooral veilig vervoer en worden vandaag de dag door bedrijven van over de hele wereld al gebruikt.

Met omsnoeringsband en stuwzakken van de specialist lading zekeren

Met omsnoeringsbanden of stuwzakken is het mogelijk om uw lading op de juiste manier te zekeren. Ze dienen echter wel erkend en goedgekeurd te zijn. Cordstrap is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Als meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Zij bieden innovatieve en effectieve oplossingen om producten veilig te transporteren. Dankzij de producten die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

Voor meer info :