Met de mediator in Amsterdam komt u zo draaglijk mogelijk deze zware tijd door

Elk stel heeft zo zijn of haar eigen redenen om uit elkaar te gaan. Feit is dat de emoties altijd hoog oplopen. Niet vreemd ook, maar u wilt wel dat u hierbij de juiste keuzes maakt. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator uit Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.

Scheiding binnen 4 stappen geregeld met mediator uit Amsterdam

Heeft u zich al eens gerealiseerd wie er allemaal betrokken zijn bij uw scheiding? Uw ouders, kinderen, vrienden en andere familieleden. Met een mediator uit Amsterdam in te schakelen, bent u samen in staat om duidelijke afspraken te maken. Bij Resolve wordt uw scheiding stap voor stap geregeld. Allereerst wordt geïnventariseerd wat er geregeld moet worden. Denk aan de (huidige) woonsituatie, omgangsregeling et cetera. Daarna worden oplossingen gezocht en wordt alles met een stappenplan geregeld. Vervolgens wordt een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opgesteld waarna de juridische vraagstukken worden ingediend bij de rechtbank. Zo is uw echtscheiding, tot en met de inschrijving van de burgerlijke stand, afgehandeld.

In goed overleg uit elkaar? Kies voor een mediator uit Amsterdam!

Er zijn allerlei vragen die opspelen wanneer u gaat scheiden. Wat gebeurt er met de kinderen? Wie krijgt het huis? En waar gaat de hond naar toe. Het is belangrijk om samen uw scheiding te regelen zonder dat de emoties hoog oplopen. Uiteraard wilt u dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat u in goed overleg uit elkaar kunt. Toch kunnen er conflicten ontstaan waar u niet uitkomt zonder een mediator uit Amsterdam. Bij Resolve wordt uw scheiding van A tot Z geregeld waarbij maatwerk de standaard is. Samen met u worden er concrete afspraken gemaakt en vastgelegd. Op die manier wordt er met hulp van een mediator uit Amsterdam een sterke basis gelegd voor de toekomst.