Zakelijk Brabant
Image default
Particuliere dienstverlening

Familierecht bij de notaris in Rotterdam

Notaris in Rotterdam helpt je bij talloze problemen op het gebied van familierecht. Vaak kan advies op dit gebied erg ingewikkeld zijn, doordat er meerdere belangen van alle betrokkenen dienen te worden behartigd. Daarnaast wil de notaris in Rotterdam ervoor zorgen dat de situatie m.b.t. familierecht niet alleen op de korte termijn wordt getackeld, maar ook dat de uitkomst voor op de lange termijn geschikt is. Want op het moment dat je bij de notaris in Rotterdam jouw testament laat opstellen, is het bijvoorbeeld ook belangrijk om jouw erfgenamen en mogelijk overlijden van de erfgenamen erin te verwerken. Kooijman Autar Notarissen zijn creatief en helpen je om de juiste beslissingen te maken.

Op welke gebieden m.b.t familierecht kan je door notaris in Rotterdam ondersteunt worden?

Je kunt bij de notaris in Rotterdam terecht wanneer je hulp en advies nodig hebt bij het opstellen van testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijksvoorwaarden en het afronden van nalatenschappen. Maar ook bijvoorbeeld op het moment dat je wil scheiden, kan je bij hen terecht. De notaris in Rotterdam biedt je namelijk mediation aan. Deze zogenoemde mediation is niets anders dan bemiddeling tussen de twee partijen die een bepaald geschil met elkaar hebben. Mediation zou ervoor kunnen zorgen dat de zaak niet voor de rechter hoeft te komen, omdat er onderlinge compromissen worden gesloten. De notaris in Rotterdam stelt jouw wensen centraal en kijkt altijd samen met jou naar een passende oplossing.

Alles over deze expert

Kooijman Autar Notarissen bestaat al sinds 1947, maar heeft haar geschiedenis in 1869 liggen. Tenminste, er zijn documenten uit deze tijd, waarin de voorouders van de huidige Kooijman Autar Notarissen al handgeschreven akten uitgaven. Dit maakt het Rotterdamse bedrijf erg bijzonder. Want generaties lang zijn de notarissen bij Kooijman Autar Notarissen al een stabiele factor in hun branche. Het bedrijf houdt zich bezig met de modernisering van de markt en ontwikkelt efficiëntie in de taken die zij vervullen. Doordat ze toekomstgericht zijn en steeds met nieuwe diensten of producten komen, zijn zij als notaris in Rotterdam een voorbeeld voor anderen. Bovendien staan hun klanten altijd voorop. Wat ervoor zorgt dat zij al meerdere generaties van families in hun klantenkring hebben opgenomen.

https://www.kooijmanautar.nl/