Zakelijk Brabant
Marketing

Zoekmachineoptimalisatie

Hebt u een website die tjokvol zit met interessante informatie en prachtig geschreven teksten die uw bezoekers moeten overhalen om allerlei producten te bestellen? Dan is het in de eerste plaats essentieel dat die bezoekers uw website ook daadwerkelijk vinden. Dat blijkt in de praktijk echter lastiger dan gedacht. Er komt heel wat bij kijken wanneer u bezoekers naar uw webpagina wilt lokken. Hoe speelt u dat nou klaar? Wij hebben de oplossing.

Perikelen met zoekmachines
Om op internet te worden gevonden, moet uw website door zoekmachines gevonden worden. Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? ‘s Werelds bekendste zoekmachine, Google, struint het web af met zogenaamde ‘spiders’. Die lezen elke website die ze maar tegenkomen. Via de spiders komt een pagina terecht in de database van Google. Wanneer een Google-gebruiker vervolgens op zoek is naar informatie die de spiders op uw webpagina hebben aangetroffen, verschijnt uw website ergens op de eerste paar pagina’s van Google.

Race naar de top
Het is heel belangrijk dat uw webpagina niet op pagina 54 van een zoekopdracht staat, want er is geen ziel op aarde die zoveel pagina’s doorspit om bepaalde informatie te vinden. Om ervoor te zorgen dat een zoekmachine uw webpagina vindt, heeft uw pagina optimalisatie nodig. Die optimalisatie heet ook wel SEO: Search Engine Optimalisation. Dat is een hele mond vol, maar het komt er in feite op neer dat u dankzij die optimalisatie hoger in Googles lijsten komt te staan.

Digitaal verbouwen
U kunt bij ons terecht wanneer uw website wel eens wat SEO kan gebruiken. Hoe weet u of dat nodig is? Stel uzelf de volgende vraag: “Ben ik tevreden met het aantal bezoekers op mijn website?” Zo nee, dan is er werk aan de winkel. Dankzij onze optimalisatie wordt uw website gegarandeerd vaker gevonden door belangrijke, serieuze klanten – en daar plukt u de vruchten van.

Voor meer info : http://insectreclame.eu/service/all/zoekmachine-optimalisatie/