Zakelijk Brabant
Huishoudelijk

Door slotenmakers je sloten laten vervangen

Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning? Hebben je baldadige huurders de huur opgezegd? Het zou slim zijn voor jou als huiseigenaar of verhuurder om je sloten te laten vervangen en naar een professionele slotenmaker te gaan die u kunt informeren over de mogelijkheden.

Wanneer je voor het eerst een nieuw huis koopt, heb je geen idee hoeveel exemplaren van de huissleutel er rondzwerven. Je hebt geen rust als je weet dat er een kans bestaat dat de verkeerde mensen de sleutel van jouw woning hebben. Wanneer je je eerste set sleutels ontvangt, is het slim om je sloten meteen te laten veranderen. Ik probeer niet om je bang te maken, maar je weet tegenwoordig maar nooit wie je kunt vertrouwen. Er bestaat niet zoiets als te veilig als het gaat om het beschermen van je gezin.

Als je een verhuurder bent, kan een huurder je vragen om de sloten te vervangen of misschien wil je dit voor je eigen veiligheid doen. Het is een goed idee om de sloten aan het einde van elk huurcontract te vervangen, zodat je weet dat je de enige bent met een kopie. Het laatste wat je wilt is dat je oude huurders stiekem in je leegstaande pand trekken als hun huurcontract is afgelopen. Tenzij je je woning in de gaten houdt, weet je niet wat er allemaal gebeurt. Wees slim en maak een nieuwe set sleutels en neem afscheid van de oude sloten.

Als je een nieuwe huiseigenaar of verhuurder bent, vergeet dan niet om de oude set sleutels te vervangen. Het veranderen van je sloten kan je een hele hoop gedoe besparen.

Wilt u meer weten of hoe u uw huis op een adequate kunt beveiligen? Bezoek eens een vakkundige slotenmaker in Rotterdam of omgeving. Schroom niet om langs te gaan of de benodigde informatie aan te vragen die nodig is om uw huis op een professionele manier te kunnen beveiligen.

 

www.locksecure.nl 

Voor meer info :