Een rock band over de vloer

Zakelijkbrabant

Je café bestaat 25 jaar en dat moet groots gevierd worden: wat dacht je van het inhuren een rockband? In tegenstelling tot de andere kroegen in het dorp, is dit wel echt de stek voor mensen die van stevige rockmuziek houden. Er komen ook graag motorrijders aan rijden en naast oude rockers uit de babyboomtijd komen er ook graag studenten van het alternatievere soort.

 

Waar boek je zo’n rockband?

Een rockband met alles erop en eraan kun je boeken bij Evenses. Zij hebben een grote keuze aan bands, die rocknummers spelen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig maar ook thuis zijn in hedendaagse rock van bijvoorbeeld de Foo Fighters. Er zijn ook bandjes die hun eigen repertoire hebben, afgewisseld met covers. Naar gelang jouw wensen kunnen ze de avond vol afwisseling vol spelen. Alle bands die je via Evenses boekt hebben bewezen het publiek mee te kunnen krijgen.

 

Rookmachine

Naast goede muziek wordt ook gedacht aan een gave lichtshow. Een rookmachine hoort er dan ook wel bij. Zie je het al voor je? De band stelt zich achter een bordeauxrood fluwelen gordijn op terwijl de mensen gestaag binnen druppelen. Nietsvermoedend wordt er nog een blaadje bier besteld. Tot ineens het gordijn opengaat er een dichte mist zichtbaar is. Wanneer deze optrekt, ontwaart men de silhouetten van een drumstel, gitaren en microfoonstandaards. En dan barst de rockmuziek los…

Voor meer info :