Zakelijk Brabant
Image default
Groothandel

Ontdek de voordelen van in een cleanroom geproduceerde pharma bottles

Pharma bottles worden gebruikt voor het bewaren van geneesmiddelen en dienen dan ook aan strenge kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften te voldoen. Dat is de reden dat PET Power heeft geïnvesteerd in een steriele cleanroom. In deze ruimte worden de flessen geproduceerd en verpakt, zodat u aan het einde van de rit profiteert van 100% medisch steriele producten. Wilt u meer weten over dit proces? Neem dan eens een kijkje op de website van PET Power.

Meer informatie over het productieproces van uw PET-fles

Voordat u aan de slag gaat met het bestellen van uw PET-fles, is het misschien een goed idee om iets meer te weten te komen over het productieproces. Daarom hebben we een klein overzicht voor u gemaakt:

  • Ten eerste is er een state-of-the-art cleanroom nodig. Hierin worden de pharma bottles geproduceerd en verpakt, zodat ze zo steriel mogelijk aan de klant kunnen worden geleverd.
  • De cleanroom is uitgerust met verschillende soorten hoogwaardige apparatuur, zoals een luchtdruksysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de luchtdruk in de productieruimte te allen tijde hoger is dan daarbuiten. Zo voorkomt men dat er niet-steriele lucht bij de flessen kan komen.
  • Uiteraard is er wel zuurstof in de ruimte nodig. Daarom is er een hypermoderne HEPA-filter geïnstalleerd. Deze voert gefilterde lucht naar binnen toe, waaruit tot wel 99 procent van de schadelijke deeltjes wordt verwijderd.
  • Tot slot worden alle productiemachines in de cleanroom afgedekt met speciale luchtgordijnen. Deze zorgen ervoor dat uw PET-fles alleen met geconditioneerde, olievrije lucht wordt geblazen.

Tijd om te bestellen

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met de configurator. Selecteer de eigenschappen waaraan uw PET-fles of de nieuwe pharma bottles moeten voldoen en plaats het eindresultaat in uw winkelmandje. Nu hoeft u alleen nog maar de bestelling af te ronden. Gelukt? Dan gaat PET Power aan de slag met het realiseren van uw ontwerp. Zo makkelijk kan het zijn!