Zakelijk Brabant
Image default
Gezondheid

Snel de uitslag met deze coronatest in de buurt van Venlo

Wilt u binnen 15 minuten weten of u positief getest wordt op corona? Dan laat u een coronatest afnemen in de teststraat van MaxProMed in Belfeld, nabij Venlo. Door heel Limburg heeft deze aanbieder commerciële teststraten opgezet met als doel de samenleving zo snel als mogelijk weer normaal te laten draaien zonder vergroting van de risico’s. Preventief testen is hier een belangrijke pijler in! De coronatest die u kunt laten afnemen bij de teststraat nabij Venlo is goedgekeurd door de overheid. Als u een negatieve uitslag ontvangt, kunt u dus meteen verder met uw dag!

Wanneer een commerciële test kiezen?

Maar wanneer is het nou aantrekkelijk om te kiezen voor een commerciële coronatest in de buurt van Venlo? Want u kunt er uiteraard ook voor kiezen om een coronatest af te laten nemen door een afspraak in te plannen bij de GGD in Venlo. Dit is echter het grootste nadeel; u moet altijd een afspraak maken als u een coronatest wilt laten afnemen bij deze teststraat in Venlo. Wellicht moet u vrij nemen van uw werk of is er pas over enkele (werk)dagen tijd voor u. Dan is het fijn om te weten dat u bij de teststraat van MaxProMed in Belfeld (Limburg) gewoon zonder afspraak terecht kunt op het moment dat het voor u uitkomt. De teststraat ligt naast de A73 zodat u snel binnen- en buitenrijdt.

Maak een afspraak

Heeft u snel de uitslag nodig, maar wenst u ook een factuur of een testbewijs? Dan is het helaas wel nodig om een afspraak te maken om een coronatest af te laten nemen in de buurt van Venlo. Het administratieve proces is dan namelijk net iets anders. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken of gebruik de online afsprakenplanner van MaxProMed. Dan kunt u direct terecht bij de teststraat die bij u het dichtste in de buurt is in Limburg.

https://maxpromed.com/nl/