Vraag naar de beste hypotheek voor het verbouwen van uw woning in Helmond of omstreken

Zakelijkbrabant

Verbouwen of bouwen? Wat u ook kiest bij beide scenario’s is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor uw project in Helmond of omgeving. Bij Engel Financieel Advies in Boekel wordt u geholpen met het kiezen van de juiste hypotheek. Wanneer u kiest voor een verbouwing is het ook mogelijk om deze te laten financieren door een kortlopend krediet en geniet u vaak van tal van subsidies. De financiële experts van Engel Financieel Advies vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden. Zo komt u tijdens de verbouwingen niet voor verrassingen te staan.

 

Krijg financieel advies als u een hypotheek afsluit voor een woning in Helmond of omgeving

Staat u op het punt uw eerste woning te kopen? Dan wilt u ook dat het financiële plaatje klopt. Ga daarom lans bij Engel Financieel Advies voor een hypotheek in de buurt van Helmond die aansluit bij uw wensen en financiële situatie. Deze hypotheekadviseur gaat op zoek naar de meest voordelige hypotheek voor uw situatie en is niet afhankelijk van een bepaalde bank. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken met deze specialist om uw huidige hypotheek onder de loep te nemen. Dit doet u het beste om de twee à drie jaar. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

 

Ga een hypotheek aan voor een tweede woning bij een specialist nabij Helmond

Droomt u al lange tijd van een buitverblijf in het buitenland? Dan kunt u hiervoor een hypotheek aangaan bij een hypotheekadviseur in de buurt van Helmond. Engel Financieel Advies helpt u graag bij het vinden van een juiste oplossing voor uw droomhuis. Bij het financieren van een tweede woning dient u wel eigen middelen in te brengen. Daarnaast is de rente niet aftrekbaar. Hiertegenover staat wel dat de eventuele huuropbrengsten niet worden belast. Engel Financieel Advies helpt u bij het zoeken naar de best mogelijke lening voor uw buitenverblijf uit het aanbod van verschillende banken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.