Zakelijk Brabant
Image default
Financieel

Ga voor efficiëntie met E-procurement

Bent u als eigen ondernemer ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om uw bedrijfsvoering efficiënter te maken? Dat is begrijpelijk, u wilt natuurlijk dat uw klanten en potentiële klantenkring een goede ervaring hebben wanneer ze producten of diensten bij u afnemen. Denkt u hierbij dan ook eens aan E-procurement. Dit product omvat het gehele inkoopproces, van sourcing tot en met de factuurafhandeling. Alles is in één overzichtelijk opzicht te bekijken. En het mooiste hiervan? Dit alles is beschikbaar via een geautomatiseerd systeem dat op maat is gemaakt door Grippr. Dit bedrijf is gespecialiseerd in E-procurement en helpt u hier dan ook graag verder bij.

Welke oplossingen zijn er allemaal?

U wilt het gehele inkoopproces van uw onderneming of bedrijf optimaliseren. Maar uit welke stappen bestaat dit proces nu eigenlijk? Wanneer u gaat voor E-procurement van Grippr, is dit het volgende:

  • Sourcing: dit staat voor kortere doorlooptijden en een optimaal inkoopresultaat.
  • Contract Management: dit de sleutel tot winstgevende inkoop.
  • Supplier Management: u heeft alle leveranciersgegevens op één plek met actuele informatie.
  • Purchase 2 Pay: geniet van een heldere visie en een gedegen businesscase.
  • Invoices & Payables: u heeft geen papieren bonnetjes meer, maar geniet van een digitale archiefkast waar u de controle over heeft.
  • Strategy & Analytics: een actueel en toegankelijk Spend Dashbord voor alles wat inkoopprocessen raakt.

Ontdek meer over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van E-procurement voor uw onderneming? Neemt u dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij kunnen u werkelijk alles vertellen over de mogelijkheden die zij u bieden. Natuurlijk kunt u ook altijd de website bekijken van Grippr. Hier vindt u veel aanvullende informatie die u helpt met het maken van de uiteindelijke beslissing. Wanneer gaat u aan de slag met het efficiënter maken van uw bedrijfsprocessen?

https://www.grippr.nl