Kies voor een fris en gezond geschenk met een rijk gevulde fruitmand

Zakelijkbrabant

Ben jij op zoek naar een fris en fruitig geschenk om iemand mee te verrassen, te bedanken of op te fleuren, kies dan voor een fruitmand of fruitbox vol verse en gezonde producten. Een fruitmand kun je laten bezorgen door bijvoorbeeld Topfruit.nl. Bij dit bedrijf vind je een diversiteit aan fruitmanden van verschillende groottes en inhoud. Je kiest eenvoudig online de fruitmand of fruitbox die jou het meeste aanspreekt of aansluit bij de specifieke gelegenheid en kunt deze direct bestellen. In de meeste gevallen kun je de fruitmand al binnen 24 uur laten bezorgen.

Welke variant kies jij?

Bij Topfruit.nl kun je een kleine, standaard of grote fruitmand bestellen. Alle manden bevat lekker en divers fruit zoals onder andere kiwi’s, appels, mandarijntjes, grapefruit, pruimen en druiven. Je kunt ook kiezen voor een fruitmand of fuitbox met een extra geschenk in de vorm van bijvoorbeeld een flesje wijn, champagne, nootjes, snoepgoed, tijdschriften of een lieve knuffelbeer. Verder biedt Topfruit.nl je de mogelijkheid te kiezen voor een fruitmand of fruitbox met biologisch geteeld fruit of een fruitmand die is aangevuld met tropische fruitsoorten. De speciale mand aangevuld met exotisch fruit bevat daarnaast als extra toevoeging seizoensfruit dat iedere maand weer anders kan zijn.

Hoe bestel je?

Via de website van Topfruit.nl kies je de fruitmand die je wilt laten bezorgen bij de ontvanger. Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw geschenk. Tijdens het bestelproces kun je hiertoe ervoor kiezen een kaartje toe te voegen. Je vult vervolgens het adres in waar je jouw fruitmand wilt laten bezorgen. Hier krijg je ook de mogelijkheid een specifieke bezorgdatum uit te zoeken. De laatste stap is de betaling, die je gelijk kunt doen of achteraf. Betaal je direct dan kan dit via iDEAL of met je creditcard. Achteraf betalen doe je met AfterPay of met je PayPal-account. Voor zakelijke klanten is het mogelijk via een toegestuurde factuur te betalen. Hiervoor kun je een zakelijk account aanmaken bij Topfruit.nl.