Zakelijk Brabant
Image default
Dienstverlening

Schaftwagen

Elke bouwwerf heeft nood aan de juiste voorzieningen om de werkzaamheden vlotter en veiliger te doen verlopen. Een schaftwagen is één van die voorzieningen! Als bouwbedrijf of organisatie is het belangrijk om alle nodige maatregelen te treffen, zodat werken op de bouwwerf aangenamer wordt.

Een schaftwagen biedt alleen maar voordelen voor de bouwwerf, maar waarom is dat nu zo? Als u méér wilt te weten komen over de voordelen van zo’n schaftwagen, lees dan zeker verder!

 

De voordelen van een schaftwagen

Een schaftwagen is een soort van kabine die getransporteerd en verplaatst kan worden, en die vaak wordt gebruikt op bouwwerven als aparte ruimte voor het nuttigen van maaltijden. Een schaftwagen biedt tal van voordelen:

 

1. Goed beveiligd en geïsoleerd

Eerst en vooral is een dergelijke wagen uitermate goed geïsoleerd tegen externe invloeden. Van koude tot wind, regen en vocht, dankzij een kwalitatieve isolatie komen ze de schaftwagen niet binnen. En dat maakt er eten en even rusten dan ook een stuk aangenamer. Een goede beveiligd van de deur(en) vermindert daarbij het risico op diefstal!

 

2. Tot in de puntjes uitgerust

Ook is een schaftwagen precies goed uitgerust om te dienen als eetruimte. Zo is het mogelijk om een schaftwagen met kantinevoorzieningen te huren of te kopen. Er is ruimte voor een koeling, een toog en ook mogelijkheid voor het verwarmen van een maaltijd door middel van een magnetron. Op die manier kunnen werknemers op hun gemak eten en even rusten tijdens de pauze!

 

3. Voor elke situatie de beste schaftwagen

Ten slotte kunt u bij een gespecialiseerd aanbieder van schaftwagen precies de oplossing vinden voor uw bouwwerf of situatie. Er zijn grote en kleine modellen, schaftwagen die ter plaatse blijven of vervoerd kunnen worden, enzovoort. Het resultaat? U kunt de bouwwerf precies inrichten zoals u wilt en ook de veiligheid en het comfort van werknemers garanderen!

Bent u overtuigd van de meerwaarde van een schaftwagen? Ontdek dan het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden en uw bouwwerf is binnen de kortste keren helemaal uitgerust en voorbereid op het échte werk