Zakelijk Brabant
Image default
Bloemen

De mooiste boeketten vindt u bij deze bloemenwinkel in Rotterdam

Zoekt u een bloemenwinkel in Rotterdam met een ruim aanbod aan diverse boeketten? Dan zit u bij Boeketterie Binnenweg helemaal goed. Al sinds het jaar 1997 is deze Rotterdamse bloemenwinkel te vinden op de Nieuwe Binnenweg. Iedere bloemenliefhebber vindt gegarandeerd het gewenste boeket waar hij of zij  naar op zoek is. Het jonge en dynamische team van de bloemenwinkel heeft veel verstand van het vak en staat elke dag open voor suggesties en wensen van de klanten.

Voor elke gelegenheid vindt u een passend boeket

Bloemen voor kerst, een uitvaart of een trouwdag; u vindt het allemaal bij deze bloemenzaak in Rotterdam. Voor iedere gelegenheid vindt u een passend boeket. De boeketten in ons assortiment zijn gegarandeerd zeven dagen vers en scherp geprijsd. U betaalt dus nooit te veel bij deze bloemenwinkel in Rotterdam. Wilt u liever een pot met mooie planten of een bos bloemen? Ook dat kunnen zij voor u samenstellen. De winkel gebruikt hiervoor de mooiste bloemen uit het seizoen. Iedere dag komen de bloemen vers van een duurzame kweker, waarmee de winkel samenwerkt.

Zelf een mooi boeket samenstellen

Het samenstellen van een bos bloemen behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u een tropische paradijsbloem of een klassieke roos; dankzij het ruime aanbod aan losse bloemen van deze bloemenwinkel in Rotterdam bepaalt u zelf wat er in uw bos komt. Door zelf een bos samen te stellen, is het mogelijk om te spelen met de uitstraling van uw boeket. Voor een speels boeket, kiest u voor mooie bloemen met felle kleuren en maten. De hulpvaardige medewerkers geven u graag advies over de samenstelling van het boeket. Stelt u de bos bloemen samen voor iemand anders, bijvoorbeeld bloemen voor Kerstmis? Dan is het ook leuk om nog een bijzondere attentie toe te voegen.

Kom langs of bestel eenvoudig online uw bloemen

Kom gezellig langs in de winkel en zie het ruime aanbod aan verschillende soorten losse bloemen, boeketten, planten en bijbehorende geschenkjes. De bloemenzaak is op maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08.30 uur tot 18.00 uur open. Op vrijdag sluit de winkel om 21.00 uur en tussen 12.00 uur en 17.00 uur is de bloemenwinkel open op zondagen. Wilt u een boeket kopen, maar blijft u liever thuis? Bestel dan via de website. Als u voor 14.00 uur besteld, wordt uw boeket nog dezelfde dag bezorgd. Heeft u vragen of deskundig advies nodig? U vindt de contactgegevens van de winkel op de eigen website.