Laboratoriumbenodigdheden die veilig, duurzaam en efficiënt zijn

Wanneer u uw laboratorium gaat inrichten met algemene apparatuur, zit u bij Scala Scientific helemaal goed. Ontdek de wereld van de lab benodigdheden en neem een kijkje in hun ruime aanbod. Ze bieden laboratoriumbenodigdheden van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan apparatuur voor het voorbereiden en opslaan van monsters en de apparatuur die u in staat stelt om steriel te werken. Zo creëert u een veilige werkomgeving met alle benodigdheden die u nodig heeft.

Werken vanuit een veilige omgeving

Het is van groot belang dat uw laboratorium een veilige werkplek is. Doe er alles aan om u en uw personeel in een veilige omgeving te laten werken door de juiste benodigdheden aan te schaffen. Wat voor laboratoriumbenodigdheden u ook zoekt, bij Scala Scientific vindt u het gegarandeerd. Zij hebben in hun ruime aanbod vriesdrogers, incubatoren, klimaatkasten tot aan rotatieverdamper van groot tot klein. Op die manier biedt het u de mogelijkheid om uw middelen onder extreme omstandigheden te testen en wordt ervoor gezorgd dat giftige gassen niet in contact komen met uw werknemers.

Ontvang persoonlijk advies op maat

Bepalen welke laboratoriumbenodigdheden u moet kiezen kan een lastige opgave zijn. Maar bij Scala Scientific hebben ze jarenlange ervaring en bieden ze uitstekende service. Zo ook wanneer u graag advies wilt over de verschillende benodigdheden. Tevens helpen de specialisten van dit bedrijf u graag bij onderhoud of reparatie aan de apparatuur die u bij hen heeft aangeschaft. Hiervoor zijn zij dag en nacht telefonisch bereikbaar. Vervolgens staan zij binnen vier uur bij u op locatie om de storing te verhelpen. Dat noemen we nog eens service!

Vraag een offerte aan

Op de website van deze aanbieder vindt u een overzicht van de verschillende productlijnen met specificaties van de laboratoriumbenodigdheden. Vraag een offerte aan voor het apparatuur waar u geïnteresseerd in bent en zij sturen u spoedig een gerichte offerte toe.

https://www.scala-scientific.nl/