Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Al uw producten voorzien van een mooi etiket uit uw eigen etiketteermachine

Weet u duidelijke etiketten kunnen aanbrengen op uw producten? Dat doet u met een professionele etiketteermachine. Zulke etiketteermachines vindt u bij Tegra Systems. Een etiket kunt u zo plakken op allerlei producten, zoals voedingsmiddelen, cosmetica en diverse gebruiksartikelen. Voor al deze verschillende producten heeft Tegra Systems de juiste etiketteermachine. Met deze machines voorziet u uw producten en artikelen van de juiste informatie. U heeft hiervoor alleen maar een etiket op uw product te plakken. Wat moet er op uw product vermeld worden?

Eenvoudig aan uw verplichtingen voldoen

Het is belangrijk dat u op uw producten de informatie vermeldt die er verplicht op moet staan. Zo wordt de consument goed geïnformeerd. Maar het goed informeren van uw klanten hoeft helemaal niet zoveel moeite te kosten. Dit kan doordat u met een etiketteermachine van deze specialist eenvoudig aan uw verplichtingen kunt voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig laten weten welke stoffen er in uw voedingsmiddelen zitten, zodat u goede allergieinformatie kunt geven. Ook kunt u met een etiket vermelden of er een bijtende of irriterende stof in uw product zit. Deze informatie moet altijd op productverpakkingen vermeld zijn. Zo kunnen consumenten uw producten altijd op een veilige manier gebruiken.

Voor ieder product de juiste etiketteermachine

Schaft u ook een etiketteermachine van Tegra Systems aan? Hier U kunt dan kiezen uit veel verschillende machines. Deze passen dan ook bij de verschillende verpakkingen die er zijn. Zo heeft deze specialist een speciale etiketteermachine voor flessen en flacons. Ook zijn er machines voor het etiketteren van kleinere producten, zoals buisjes en tubes. Al deze systemen vindt u bij Tegra Systems. Wilt u weten wat ze u kunnen bieden? Vraag dan aan uw specialisten wat u wilt weten. Dit kan telefonisch of per e-mail, dus laat u informeren. De specialisten helpen u namelijk graag met al uw etiketteervraagstukken.

https://www.tegrasystems.nl/