Zakelijk Brabant
Beauty en verzorging

Wimperextensions

Iedere ochtend is het weer hetzelfde liedje: je staat voor de spiegel met mascara en een wimperkruller, maar toch krijg je niet de volle, lange wimpers die je voor ogen hebt. In dat geval zijn wimperextensions de oplossing: mooie, volle en lange wimpers op ieder moment van de dag.

Kenmerken
Het gebruik van wimperextensions is een wereldwijde trend en inmiddels zijn ze niet meer van echte wimpers te onderscheiden. Door het enorme aanbod kun je volledig zelf bepalen hoe lang, vol en gekruld je wimpers worden en zal niemand er aan twijfelen dat je ze van moeder natuur gekregen hebt.

Door de vrijwel gewichtloze extensions voel je niet eens dat je ze draagt en bovendien blijven je natuurlijke wimpers onbeschadigd. Wimperextensions zijn het hele jaar door te gebruiken. Ze zijn namelijk bestand tegen onder andere water, licht, zon en zee. Schroom dus niet om een behandeling te ondergaan voordat je twee weken naar de zon vertrekt.

Wimperextensions zijn ideaal als je je niet iedere dag op wilt maken. Waarom? De extensions maken het gebruik van een wimperkruller en mascara overbodig. Om onnodige wimperuitval te voorkomen, wordt het je zelfs afgeraden de wimperextensions te krullen met een wimperkruller.

Verschillende soorten extensions
Er zijn verschillende soorten wimperextensions: de ‘one by one techniek’, de ‘wimperstrip’ en ‘plukjes’.

Bij de ‘one by one techniek’ wordt op iedere wimper een wimperhaartje geplakt, wat resulteert in een natuurlijke look. De ‘wimperstrip’ is zelf makkelijk aan te brengen, maar ziet er minder natuurlijk uit. Bij deze techniek wordt een complete set wimpers op de bestaande wimpers geplakt.

Bij de laatste soort extensions, ‘plukjes’, zit er een aantal wimperhaartjes aan elkaar vast die tegelijk op de natuurlijke wimpers bevestigd kan worden. Deze methode lijkt op de ‘one by one techniek’, maar werkt sneller. De extensions kunnen zowel op je oogleden als op je natuurlijke wimpers worden vastgemaakt.

Voor meer info : http://www.wimperextensionstilburg.nl