Zakelijk Brabant
Image default
Beauty en verzorging

Laat u verwennen bij deze nagelsalon in Den Haag

Wilt u uzelf eens heerlijk laten verwennen? Dan gaat u naar nagelsalon City-Nails en Beauty in Den Haag. Deze salon in het hartje van de stad is niet enkel een nagelsalon, u kunt er namelijk naast nagelverzorgingsbehandelingen ook terecht voor uiteenlopende schoonheidsbehandelingen. Zo neemt u écht even de tijd voor uzelf en geeft u uzelf de zorg die u verdient!

Alle behandelingen op het gebied van nagelverzorging en -styling

Wanneer u graag uw nagels wilt laten verzorgen bij deze nagelsalon in Den Haag, heeft u de keuze uit diverse behandelingen. Zo kunt u gaan voor een van de verschillende manicurebehandelingen, maar kunt u ook uw nagels laten lakken met gelnagellak of uw nagels laten voorzien van een set acrylnagels. Bovendien kunt u ook uw voeten laten behandelen gedurende een pedicurebehandeling. De mogelijkheden zijn dus uitgebreid!

Alle andere behandelingen

Wilt u naast de verzorging van uw nagels nog een andere verwenbehandeling ondergaan? Dan heeft u bij City-Nails en Beauty de keuze uit behandelingen voor uw wenkbrauwen en gelaat. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw wenkbrauwen vorm te laten geven middels microblading? Of kies voor een speciale behandeling om problemen met betrekking tot de huidstructuur van uw gelaat aan te pakken. Er is veel mogelijk bij deze schoonheids- en nagelsalon in Den Haag!

Maak snel een afspraak

Wilt u er zeker van zijn dat u bij de schoonheids- en nagelsalon in Den Haag terechtkunt voor een behandeling op het moment dat het u uitkomt? Maak dan snel uw keuze uit de diverse behandelingen en plan uw afspraak in. U vindt de contactgegevens voor het maken van een afspraak op de website van de salon. Raadpleeg deze gerust, de vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Zij plannen met u een behandeling voor een moment naar keuze in, zodat u helemaal kunt genieten wanneer u daar behoefte aan heeft!