Als administratief medewerker vindt u middels een persoonlijke aanpak snel een baan in Rotterdam

Bent u administratief medewerker en zoekt u uw droombaan in de regio van Rotterdam? Of bent u op zoek naar een medewerker die uw team compleet maakt? Benader dan DDD Personeel eens. Het Rotterdamse bedrijf weet van aanpakken en kan als geen ander werkzoekenden en werkgevers met elkaar matchen. Oftewel: de juiste werknemer op de juiste plek. Het recruitmentbureau zorgt voor een kwantitatieve én kwalitatieve instroom van personeel en verbetert de continuïteit van een organisatie. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Enkel op die manier vindt u in Rotterdam een baan als administratief medewerker of vindt u gekwalificeerd personeel.

Zoekt of bent u administratief medewerker in Rotterdam? Kies uit verschillende soorten dienstverband!

U gaat via DDD Personeel als administratief medewerker aan de slag bij een bedrijf in de omgeving van Rotterdam. Of u huurt personeel in via dit recruitmentbureau. Dan heeft u de keuze uit een aantal vormen van tijdelijke dienstverbanden. Zo is de payrollconstructie mogelijk. Dat wil zeggen dat een werkgever alles omtrent HR regelt. Daarnaast is op basis van detachering of op uitzendbasis ook mogelijk. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Men heeft zeer lange en goede relaties met klanten vanwege de persoonlijke aanpak die wordt gehanteerd. Op die manier vindt DDD Personeel altijd de ideale match tussen werkzoekenden en werkgevers.

Administratief medewerker in Rotterdam is snel inzetbaar

Als ondernemer heeft u het hoogstwaarschijnlijk al druk genoeg met de core business van uw bedrijf. Toch kan het altijd zo zijn dat u een gekwalificeerde administratief medewerker in Rotterdam zoekt. Of wilt u zo snel mogelijk aan de slag? In beide gevallen schakelt u DDD Personeel in. U vertelt tijdens een persoonlijk gesprek wat u zoekt. Het recruitmentbureau zorgt er vervolgens voor dat een bedrijf op korte termijn het juiste personeel in dienst heeft. Ideaal als u per direct een baan of personeel nodig hebt. Voor meer informatie over de mogelijkheden of bij vragen over het soort dienstverband kunt u gerust eens contact opnemen.

Voor meer info :