Zakelijk Brabant
Auto’s en Motoren

De Tankpas Van MKB Brandstof

De tankpas van MKB Brandstof, de slimste keuze voor de hedendaagse ondernemer

Vroeger was het heel normaal, of u nou ZZP’er of een ondernemer was met misschien wel 100 man personeel met allemaal een eigen auto, het indienen van tankbonnetjes. Het was en is nog steeds een enorm tijdrovende taak om al die bonnen in te dienen en te zorgen dat alles goed geregeld wordt. Eigenlijk is dat niet meer van deze tijd. We leven in de 21e eeuw waarin alles zo snel en effectief mogelijk moet. Waarom kiest u niet voor de tankpas van MKB Brandstof? Het is gemakkelijk en snel. Bespaar op uw tijd, stop die tijd in uw bedrijf en kies vandaag nog voor de tankpas van MKB Brandstof.

Voor wie is de tankpas van MKB Brandstof?

De tankpas van MKB Brandstof is multifunctioneel. Bent u een ZZP’er maar heeft u wel een auto van de zaak? Dan is deze tankpas perfect voor u. Bent u een ondernemer en heeft u een wagenpark tot 100 auto’s? Ook dan is de tankpas van MKB Brandstof perfect voor u. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor geografische beperkingen, u kunt namelijk door heel Nederland met deze tankpas tanken. Waar uw bedrijf ook gevestigd is en of u nou een ZZP’er of een ondernemer met een groter bedrijf, de tankpas van MKB Brandstof is ideaal voor u, uw bedrijf en uw collega’s.

Wat zijn de voordelen van een tankpas?

Naast het feit dat u eindelijk af bent van het geestdodende werk van het bewaren en inleveren van bonnetjes, kunt u goedkoop tanken, krijgt u korting op uw wasbeurten en krijgt u gegarandeerd 100% BTW terug. Wees geen dief van uw portemonnee en bespaar een hoop tijd, kies vandaag nog voorde tankpas van MKB Brandstof en maak uzelf en uw collega’s klaar voor zorgeloos tanken!

Voor meer info : http://www.mkbtankpas-aanvragen.nl/